söndag 27 september 2015

Bokmässan 2015

Bokmässan var riktigt bra! Tyvärr hade jag någon form av ryggskott, emellanåt kändes det som om någon högg med en kniv i ländryggen så ni kan förstå att jag inte var på mitt bästa humör. Men det är kul att mingla runt bland författarna och se vad mycket intressanta böcker det finns och det finns verkligen böcker om precis allt.

Det är rätt kändistätt på denna mässa också, här fick jag möjlighet att hänga lite med Per Moberg ;-)


Det var också release och mingel för boken "Boosta din Business" som ni vet att jag är medförfattare i, fick med ett gäng böcker hem och det är kul att läsa alla andra författarnas historier och tips. Detta är verkligen en bok jag rekommenderar! Releasen hölls i Qoola Qvinnors monter eftersom boken är ett samarbete med det nätverket. Här ser ni den driftiga och härliga Siv som är grundaren.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...