måndag 7 september 2015

Blogga som företagare

Jag har ju inte hunnit berätta att vår bloggskola är lanserad - där man lär sig blogga som företagare. Jag misstänker att ni anat det redan men vill ändå "släppa" nyheten här. Det blev lite stimmigt innan jag åkte till Kroatien.

businessbloggers.se/bloggskola


Jag har själv bloggat i många år och i mitt jobb som stylist så har jag fått väldigt mycket kunder via bloggen, från hela Sverige i princip. Detta har gjort att jag gärna vill hjälpa andra företagare att också få fler kunder och utveckla sin verksamhet. Det handlar alltså om att blogga som företagare, det skiljer lite med att ha en privat blogg.

Skolan är uppdelat i moduler, där man väljer om man vill gå en modul eller alla. Just nu finns det 3 (en fjärde kommer!).

Modul 1 - Hur man väljer rätt plattform, tekniska lösningar, hur man mobilanpassar, design etc.

Modul 2 - Hur man skriver för sin målgrupp, vad man kan blogga om, hur man skapar en bra plan som sparar tid etc.

Modul 3 - Hur man marknadsför sin blogg och får fler läsare, hur man jobbar med SEO, statistik etc.

Alla moduler innehåller korta föreläsningar, instruktionsfilmer, texter, bilder, punktlistor, checklistor och pdf-filer. Allt för att hjälpa dig att få en så bra blogg som möjligt. Något som vi också tänkt mycket på är att ge mycket konkreta tips. Något jag själv ofta saknar när jag går på föreläsningar eller kurser. De pratas oftast om hur man bör göra men inte hur man faktiskt kan göra det. Här ger vi en massa exempel som du enkelt kan omvandla så att den passar din verksamhet.

blogga som företagare

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...