söndag 6 september 2015

Jobba utomlands

Nu är jag tillbaka på svensk mark och det är så klart med blandande känslor. Jag saknar redan alla qoola qvinnor grymt mycket! Och även Kroatien, vilket otroligt vackert land och trevliga människor. Detta har gjort mig sugen att jobba utomlands, vet inte riktigt hur än men ska lägga upp en plan för det. Alternativ att man jobbar för att få uppdrag/föreläsningar i andra länder eller att man helt enkelt lever som digital nomad och kan jobba med dator vart man än befinner sig.

Föreläsningen i onsdags gick jätte bra och jag har fått härlig respons. Den här veckan ska jag jobba mer med att marknadsföra Business Bloggers Bloggskola, kommer bland annat ha ett möte med Martina på onsdag för att lägga upp en plan för detta. Jag fick väldigt bra tips på resan när vi körde en Mastermind-sektion (berättar mer om det i annat inlägg..)
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...