onsdag 2 september 2015

Qoola Qvinnors framgångsresa

Qoola Qvinnors framgångresa, vilken resa alltså! Jag har inte hunnit blogga för det har varit full rulle hela tiden. Det har nu varit 3 dagar här i Kroatien blandat med föreläsningar, workshops, diskussionsgrupper, minimässa, modeshow och cocktailparty. Jag ska själv föreläsa nu strax, dessutom har jag anlitat en kvinna som spelar in film som ska göra en liten reklamfilm om mig och Business Bloggers. Spännande!

Ikväll blir det också "Celebration Party". Vissa av de 100 kvinnorna som är med på konferensen åker hem imorgon, så det är ett litet avslutningsparty för själva konferensen. Men jag stannar till söndag och då är det mer semester som gäller. Kommer bland annat följa med på en utflykt till Venedig på lördag, whiie!

Du missar något! ;-)


Det här är min utsikt just nu! Fler bilder kommer när jag är hemma...Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...