söndag 4 oktober 2015

Klä din H-form

Igår hade jag styling i Göteborg med 20 kvinnor, det var mycket trevligt! Jag började med att prata lite allmänt om styling, olika kroppsformer, hur man bäst klär dem och sedan om mina grundstenar inom styling. Sen tog jag upp en och en som jag enkelt stylade och gav lite tips. Det var mycket uppskattat!

Den här kvinnan var en typisk H-form, ingen direkt midja eller höfter och axlar som var ungefär i samma bredd som höfterna. Hon hade på sig en tunika och ett par beiga byxor, hon såg ännu mer fyrkantig ut i denna tunika, den gav inga former. Dessutom såg hon kortare ut och färgerna var alldeles för mesiga för henne.

Jag klädde henne i ett par mörka jeans utan slitningar och en kortare topp som var lätt insvängd och faller fint från bysten, den har också lodrätta linjer. Allt detta gör att hon ser betydligt längre ut, hon får mer former och det är mycket mer stilfullt.

H-form

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...