onsdag 14 oktober 2015

Kläder för transvestit

Jag tänkte prata lite om kläder för transvestit, har nämligen en helt underbar kund som är detta. Vi har tidigare kört olika typer av styling och nu vill hon ha hjälp igen. Jag beställer kläder från nätet och sedan har vi klädprovning. Jag har haft ett par andra sådana kunder också, det de har gemensamt är att de vill se ut som en kvinna. Alltså inget fånig utstyrsel, utan som en riktig kvinna.

Den stora utmaningen är ju att män har lite annan kroppsform. De flesta är ett tydligt V med breda axlar och så klart avsaknad av höfter och midja samt bröst. Det senare finns det åtminstone bra inlägg för, höftinlägg finns också men det går att trolla lite där.

Vi vill alltså tona ner axlarna men mörka och matta material som förminskar och ger ett plattare intryck. Sedan vill vi bygga på kring höfterna med byxor och kjolar som ger mer volym, det kan vara rynkade kjolar, mönster, breddmarkeringar, detaljer mm.

kläder för transvestit

kläder för transvestit

Andra utmaningen är också att hålla sig till personens stil, även om man vill bygga volym kring höfterna så vill man inte sväva iväg med för volymrika kjolar, eftersom det kanske inte passar stiltypen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...