söndag 18 oktober 2015

Styling - Före och efterbilder

Här är lite före och efterbilder från Gör om mig-dagen förra lördagen! Det var en kul grej som vi gjorde i lite PR-syfte kan man säga, för att väcka intresse för byStylists.

byStylists handlar om att hjälpa människor att hitta det som passar just dem allra bäst utifrån hår, makeup och kläder. Vi erbjuder tjänster inom allt som rör detta, vi har frisörer, makeupartister och stylister i teamet. Det finns också möjlighet att köpa hudvårdsprodukter, makeup och kläder hos oss. Vi anordnar också ett antal event med allt ifrån modeshower, till makeupkurser och mammamingel.

Den här dagen gick ut på att vi plockade folk ifrån gatan, stylade håret, fixade makeup och kläder. Detta var en snabb och enkel makeover som visar att det räcker med små enkla medel för att göra lite skillnad. Vi utförde detta kostnadsfritt denna dagen men det går att boka som en tjänst själv eller i grupp. Man väljer själv vad som ska ingå (klippning/färgning eller bara styling av hår, ögonbrynsplockning, hudvård, makeup, kläder/smycken osv)

Enklare styling med håret för att visa den fina ansiktsformen, vilket ger ett smalare ansikte. Lite tuffare ögonmakeup och mer neutralt på läppar och kinder, viket passar stilen. Lite tuffare stil med vaxade byxor, skinnjacka och en topp i gammalrosa som bryter av och ge färg mot ansiktet. Passar hennes personlighet mycket bra!
En lite mer elegant styling på håret, som både klär ansiktsform och stil. Mer fokus på läpparna för att framhäva dem samt en snygg ögonmakeup med neutralare kinder. En topp i vinrött som passar mycket bra i färgskala mot tidigare lite "mesiga" färger. Stilfull kofta som framhäver kroppsformen. Går att bryta av med tuffare kjol (skinnkjol) eller jeans för en mindre strikt look.
Styling hår med lite mer volym på sidorna som passar ansiktsformen. Fokus på läppar och kinder för att ge lite mer färg åt ansiktet. Väldigt fin i den blåa färgskalan. Kjol passar den kvinnliga stilen och kavajjackan med mönster och skinndetaljer ger en lite tuffare och roligare look. Att ha jackan stängd framhäver de fina formerna mer.
Enklare styling på hår med plattång för att de det rätta "avslutet" i topparna. Mer fokus på ögonmakeup för intensivare blick och lite färg på kinderna. Passar mycket bra i den varmare färgskalan men gärna lite mer dämpade färger. En outfit som ger fler intressepunkter såsom sjal, en tröja i skimrande material (som dessutom framhäver den nätta kroppsformen), mönstrade byxor och tuffare armband. Fler intressepunkter som harmonierar tillsammans.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...