söndag 29 november 2015

Fler bilder från Gör om mig-dagen

Har haft hela galet fullt upp + att jag legat i maginfluensan :/ Jag kom på att jag ju glömt visa er lite fler bilder från Gör om mig-dagen. Visade lite av före och efterbilderna men här är några fler bilder bakom kulisserna. Fotograf är duktiga Sarah Malm.

Här är när vi plockar folk ifrån gatan, det var väldigt många fler som tyckte det var kul och spännande än vi hade trott. Jag var lite nervös att ingen skulle vilja eller våga ställa upp först men det gick ju bra.


Sara körde hudvård med LR´s Zeitgard, en apparat som rengör på djupet. 10 gånger bättre än att köra med händerna.


Jag plockade fram kläder och smycken till de medverkande. Jag har inget enormt utbud av kläder men går alltid att hitta något som passar personens färger, stil och kroppsform.


Duktiga Angelica sminkade!


Och frisör Jessica Burenby stylade hår.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...