torsdag 31 december 2015

Gott nytt år!

Vill så klart önska dig som läser min blogg ett riktigt gott nytt år! Själv är jag pirrig inför 2016, jag tror att det kommer att bli mitt bästa år någonsin. Har jag sagt att jag tycker att livet bara blir bättre å bättre för varje år som går? Det är underbart att känna så, istället för att ha nojja att man blir äldre. Sen att jag ofta får höra att jag ser 5-6 år yngre ut skadar ju visserligen inte ;-)

Jag har mängder av planer för 2016 som jag berättat för er om tidigare, det kommer också bli året då jag rensar bort sådant som inte är nödvändigt för att lättare kunna fokusera på det som jag tycker är viktigt.

Nytt år nya tag! Jag minns en man som inte tyckte om att man sa så. Han tyckte att man kan ta nya tag under hela året. Det är helt sant men känns ändå som att nyåret blir som en form av nystart eller hur?

gott nytt år

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...