måndag 28 december 2015

Jobba med det du älskar

God fortsättning på er! Hoppas att julen har varit bra! Min har varit bra, jag har försökt vila en del. När jag säger försökt så menar jag försökt eftersom jag tycker det är så fruktansvärt tråkigt. Jag älskar att jobba, jag fullkomligt älskar det! Särskilt när man får jobba med nya idéer eller utveckla befintliga projekt. Det bästa jag vet är att köra på i 110% men det går ju självklart inte att göra det hela tiden så därför får jag tvinga mig själv till att vila.

Med det så vill jag egentligen bara säga två saker:

  1. Hitta ett arbete som du älskar! Jag säger inte att det är lätt men jag tror det är möjligt för alla. Det måste nödvändigtvis inte vara eget företag, du kan lika bra vara anställd.
  2. När du hittar detta jobb som du älskar så kommer du att vilja jobba mycket, glöm då inte att också vila och umgås med familj/vänner. Alla mår bra av en balans!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...