måndag 11 januari 2016

Passiv inkomst

Jag ligger i soffan, dunderförkyld och läser boken - Passiv inkomst? Ja tack! Författaren är Max Söderpalm och han föreläste på LR´s kickoff som jag var på i lördags i Göteborg. Måste nog säga att det var en av de bättre eventen med LR, eftersom det var många bra och intressanta föreläsare. Max var naturligtvis en av dem, väldigt inspirerande och kul att lyssna på.


Passiv inkomst är helt klart min favorit när det kommer till inkomster. Det innebär i stora drag att man får in pengar utan att man jobbar. Till saken hör så klart att man lagt ett enormt stort arbete först. Precis som Max säger i boken "Man arbetar först, sedan kommer pengarna". Det är så, passiv inkomst är inget man får över en natt eller ens kanske ett år. Man jobbar hårt först med ingen eller väldigt låg inkomst för att sedan kunna plocka ut stora pengar om man har gjort rätt.

Det är lite det som Stylingteamet handlar om, det har flera fördelar:
  1. Vi jobbar tillsammans i ett team, vilket gör att man aldrig behöver känna sig ensam och man kan bolla idéer med varandra
  2. Man tar del av varandras kontakter och har möjlighet att erbjuda sina tjänster till varandras kunder. Passar väldigt bra om exempelvis en frisör och en makeupartist anordnar ett event tillsammans.
  3. Om man inte redan jobbar inom branschen så har man möjlighet att få en fot in
  4. Man har möjlighet att ta del av exklusiva utbildningar och kunskap
  5. Man kan så klart som jag nämnde ovan få en passiv inkomst
Vi kommer att köra vidare med Stylingteamet nu med Theodora som ledare i Jönköping. Vi har precis kommit igång men om det är någon som är intresserad av hennes (vårt) team så går det bra att ansöka: anna@stylinganna.se (jag skickar vidare till henne)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...