torsdag 7 januari 2016

Skribent för Nöjesnytt

Jag har fått möjlighet att bli frilansande skribent för tidningen Nöjesnytt, superkul! Det är en fysisk tidning som finns här i Jönköping (samt 4 andra orter). Den tar upp ämnen såsom mode, shopping, träning, hälsa, uteliv och annat. Jag kommer att få intervjua intressanta profiler, skriva om butiksöppningar och olika event. Dessutom kommer jag att vara delaktig vid photo shoots och annat!

Det kör igång redan nästa vecka eftersom de har flera uppdrag på G så mina reportage kommer att synas i tidningen inom kort.

Det känns jätte roligt eftersom jag alltid velat skriva för en tidning på riktigt (har skrivit för några nättidningar tidigare). När jag var liten så drev jag Banantidningen i skolan och hade en egen redaktion. Sen dess har jag alltid velat bli skribent för en tidning eller till och med ha en egen tidning. Det sistnämnde känns inte aktuellt i dagsläget men jag älskar att skriva så skribent/journalist-rollen känns klockren just nu.

Jag har ju börjat skriva mer i och med Business Bloggers och att jag hjälper företagare med blogg och andra sociala medier, jag skriver inlägg åt dem. Jag är öppen för ännu fler skribent-uppdrag! :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...