fredag 5 februari 2016

Jag som skribent/journalist

Nu är första numret ute av Nöjesnytt med mig som skribent/journalist. Mina reportage hittas på sidan 48-51 (ej andra på sidan 48) samt sidan 67 och 69. Det var riktigt kul att vara ute och träffa alla dessa företag och jag älskar ju verkligen att skriva. Ni kan läsa tidningen digitalt här! Annars finns den även i fysisk form ute på stan/A6 i Jönköping. De flesta caféer har den och lite andra ställen också.

På Business Bloggers så jobbar jag som skribent där vi hjälper företag med bloggtexter, Facebookinlägg mm men jag är även öppen för andra typer av skribentjobb. Kanske vill man ha säljande texter till sin hemsida, annonser eller annat. Självklart även andra frilansande journalistuppdrag! Alla tips uppskattas!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...