måndag 1 februari 2016

Videointervju med mig

Fullt ös medvetslös känns det just nu! Fast utan alkohol då ;-) En massa spännande som händer med allt, vi har fått mycket nya kunder till Business Bloggers och dessutom så verkar det vara stort intresse för StartUp Bar som vi kör igång på onsdag. Lokala webbtidningen Jmini gjorde en videointervju med mig häromdagen.


Ni kan läsa hela artikeln här: jmini.se/nyheter/41885/stockholmskonceptet-startup-bar-till-jonkoping

Annars håller jag på för fullt med webshopen nu också, har kommit så långt att jag börjat lägga in alla produkter. Det tar tid! Sa ju att jag skulle vara klar i januari men så svårt att ha deadlines när det hela tiden kommer in en massa andra saker. Kunder prioriteras ju så klart i första hand! Men jag hoppas och tror att shoppen är klar inom 1-2 veckor max.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...