måndag 30 maj 2016

Mingel ger kontakter

Jag har varit dålig på att gå på mingel/nätverksträffar på sistone. Förr när jag startade företag så försökte jag gå på allt som bara fanns. Vilket jag också tycker man bör göra! Jag hade inga kontakter alls när jag startade och det tar tid att bygga upp ett kontaktnät, så det rekommenderar jag som sagt. Gå på olika mingel och andra typer av tillställningar, kan ju också vara föreläsningar, seminarier och liknande.

Nu för tiden har jag inte lika mycket tid att göra detta, våren har varit galen och verkligen sprungit förbi. Jag får prioritera nu vad jag går bra, vad jag tror är bra och vad som jag tror ger mest.

Förra veckan var jag faktiskt på 2 tillställningar, det ena var Mediabaren som höll till på nya Sky baren här i stan. Förutom en helt underbar utsikt och en grym föreläsning av Emy på Swedish Hasbeens så var det ingen större hit måste jag säga. Det var som på många mingel, folk går dit i grupp, sätter sig ner i grupp och är inte direkt intresserad av att skapa kontakter.

Sen var jag också på Guldstickan, ett pris för årets bästa marknadsförare i Jönköping. Det var desto mer lyckat, trevlig miljö, god mat med 2-rätters meny och dryck så klart. Dessutom träffade jag en massa härliga människor, en del jag redan känner, en del jag kände till men också en del nya. Väldigt trevligt och det gav också en hel del.

Bra när tidningarna är där, eftersom jag själv som ni kanske vet är urdålig på att komma ihåg att ta bilder ;-) Bilden ovan är från Jmini.se.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...