söndag 24 juli 2016

Ny kund inom ekologisk makeup

Det är alltid lugnare på sommaren, därför försöker jag vara lite ledig samtidigt som det också blir en del jobb. Vi sköter mest det löpande och lägger inte så stor fokus på att jaga nya kunder, trots det fick vi in en ny kund förra veckan. Det är ett mindre företag som jobbar med produkter inom ekologisk makeup och hudvård. De är rätt nya på marknaden här i Sverige så ska bli kul att hjälpa dem med att utvecklas.

Vi kommer till att börja med att sköta deras Facebook och Instagram men blir blogg så småningom också. De kommer att skicka lite produkter till oss så att vi också får prova och se hur de är. Kul! Det kommer att bli en del (ärliga) recensioner här.

I övrigt när man är lite mer ledig så är det att hjärnan går igång och börjar spinna på nya idéer. Jag har fått en hel del nya för byStylists, vi lanserar ju byStylists 2.0 i början av hösten. Jag kommer bland annat att starta en Youtube-kanal i marknadsföringssyfte, där jag delar med mig av mängder av tips och tankar kring styling. Jag lovar att lägga upp dessa filmer även här, så att ni kan hänga med.

Men andra ord så kommer denna blogg bli mer levande nu framåt! :-)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...