onsdag 27 juli 2016

Shopping på märkesoutlet

Igår var vi på Hede Fashion Outlet (tidigare Freeport) som är en märkesoutlet i Kungsbacka, söder om Göteborg. Har lite som tradition att åka dit varje sommar faktiskt men egentligen skulle jag nog vilja åka dit oftare. Kul att fynda! På sommaren brukar det dessutom vara ytterligare nedsatta priser.

Jag som har en STOR fetisch för jackor/kavajer shoppade naturligtvis det. Det blev en ursnygg skinnjacka i kortare modell från Guess, lite bikerstil. Igår hade jag på mig en mer klassisk outfit och det passade så bra ihop med denna jacka.

Jag hittade också en galet snygg kavaj ifrån Desigual! Jag tycker det är ganska intressant med detta spanska märket som har blivit så poppis i Sverige. Många svenska föredrar svart och att inte sticka ut men när det kommer till Desigual som både har starka färger och galna mönster så går det tydligen bra. Intressant som sagt! Denna kavaj var dock helt svart men med mönster och ärmar i (fusk)skinn.

Det blir sällan att jag köper svarta plagg men dessa två var så läckra! Sen blev det faktiskt också en i rosa. En kavajjacka (som jag brukar kalla det) ifrån Cream. De hade mycket fina saker i den butiken men allt är inte min stil. Denna "jacka" är egentligen lite för söt också men snygg ihop med slitna jeans eller en skinnkjol.

Vill ni höra något tokigt förresten? Jag var inne på Filippa K och provade lite kläder också, hittade bland annat en kjol som jag tyckte var väldigt fin. Jag behöver en ny svart kjol och denna hade dessutom fin struktur i tyget. När jag kom hem upptäckte jag dock att det ju inte är en kjol!

Det är en tubtopp. Jag tyckte det var lite märkligt att den hade så tydligt silikonband på insidan och att storlek Large passade (brukar ha Small eller ev Medium på byxor/kjolar men fanns bara Large, det är ju trots allt ganska skiftande det här med storlekar). Först hemma märkte jag att den inte var rak upptill men den sitter ändå perfekt som kjol och kanten upptill syns inte under en topp, så nu är det en kjol.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...