söndag 7 augusti 2016

Naturliga skönhetsprodukter

Fick hem lite grejer från Business Bloggers nya kund, som importerar ekologiska och naturliga skönhetsprodukter från Australien. Visste ni förresten att många företag kallar sina produkter ekologiska trots att det bara är en liten procent av innehållet som faktiskt är det? För att däremot kalla dem certifierad ekologisk så krävs det en hög procent, produkterna som detta företag har hand om har exempelvis minst 70%.Företaget heter Welling Distribution (Obs! De söker återförsäljare, tipsa gärna din frisör/hudsalong etc)  och har dessa varumärken i sin portfölj:

Sanctum:

(Certified Organic) (Ekologisk Hudvård) (Vegan)
Sanctum kommer från vackra och härliga Byron Bay i Australien. Alla Sanctums produkter är vegan-vänliga och är ej testade på djur, produkter innehåller mer än 70% certifierade ekologiska ingredienser och många innehåller mer än 95% certifierat ekologiskt. De har 100% biologisk nedbrytbara produktförpackningar. Produkterna bär också loggor som styrker deras äkthet. Sanctum har så pass rena produkter så du faktiskt kan äta dem, det rekommenderas ej för de är inte så goda! ;-)

Eco by Sonya (Eco Tan):

(Certified Organic)(Vegan/Vegetarian)
Eco by Sonya (Eco Tan) är ett hälsosamt alternativ utan dolda skadliga kemikalier. Eco by Sonya/Eco Tan skapade Australiensisk historia genom att bli det första och enda företag inom brun utan sol som blivit certifierat ekologiskt av certifierings-organet Organic Food Chain (O.F.C), som följer Australiens myndighet inom ekologiska och biodynamisk norm. Eco by Sonya/Eco Tan är certifierade “CrueltyFree” och deras produkter är inte testade på djur!

Färgen i produkterna är utvunnen från kakao (choklad) så produkten innehåller inga orangea eller gröna toner. Eco by Sonya/Eco Tan innehåller inte heller syntetiska eller genmodifierade ingredienser (GMO). Idag finns det en produktserie för kroppsprodukter och en serie för brun utan sol-produkter.

Eco Minerals: 

(100% natural makeup) (Vegan)
ECO Minerals är ett kvalitetsmärke från Australien, som ger 100% i sina ambitioner för miljön och djuren. Alla ingredienser är 100% naturliga och vegetabiliska och när det är möjligt dessutom ekologiska. De är certifierade av PETA, vilket innebär att produkterna är garanterat fria från djurtester i alla led, utan undantag. Dessutom finns produkterna i ännu mer miljövänliga refillförpackningar som kommer i nedbrytbara små kuvert.

ECO Minerals mineralprodukter passar extra bra för dig med känslig hy då de är fria från vismutoxiklorid, ris/majs-stärkelse, parabener, mineraloljor, skadliga utfyllnadsmedel och syntetiska ingredienser samt miljöförstörande nanopartiklar.
Ovanpå allt detta håller ECO Minerals produkter en omtalat hög kvalitet och är en stor favorit hos medvetna konsumenter och makeupartister.

Här har jag sminkat mig med mineralögonskugga i färg Sunset Rose. Älskar verkligen den färgen! Den får mina ögon att "poppa"! Jag gillar också hur dryg och pigmentrik denna skugga är, räcker med en liten smula för att få denna effekt. Skuggan sitter bra och det behövs ingen primer under. Helt fantastiskt att den består av 100% rena mineraler!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...