torsdag 15 september 2016

17000 produkter från Boozt

Tiden springer iväg galet fort och insåg att jag ju inte skrivit här på ett tag. Det är fullt upp med att fixa byStylists plattform inför den 29:e. Jag är ju inte själv som tur är och alla jobbar på med sitt. Mitt jobb är fixa innehållet på sidan, se till att alla produkter som vi hämtar in ligger i rätt kategori samt att skapa blogginlägg mm. Just nu har vi hämtat in 17000 produkter från Boozt och vi ska ha fler partners än så, näst blir Ellos och sedan ytterligare några andra. Vi tar dock en sak i taget, så kommer nog förmodligen bara ha dessa 2 tills den 29:e.

I övrigt så jobbar jag på med att koordinera Tjejkväll på väster, jag har dessutom fått ett flertal förfrågningar om styling samt att vi har flera case med Business Bloggers på G. Fullt upp som vanligt med andra ord ;-)

Här är en liten sneak peak hur en produktsida förmodligen kommer att se ut (schh säg inte till min kollega att jag visar detta!)


Nu ska jag fortsätta plöja igenom alla 17000 produkter från Boozt..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...