måndag 5 september 2016

Tjejkväll på Väster igen

Jag har återigen blivit tillfrågad att koordinera modeshowen på Tjejkväll på Väster. Det är ett årligt event anordnat av kommunen för att främja butikerna som ligger på västra delen här i stan.

Jag har gjort en liten deal med dem i år, jag tar ett lite lägre arvode mot att jag får marknadsföra byStylists på plats. Det är bra på två sätt, besökarna på eventet är precis vår målgrupp (kvinnor 40+) och med en riktig deadline så innebär det att alla i projektet måste lägga på ett kol. 29:e september är denna tillställning och då bör byStylists 2.0 vara uppe och rulla.

Angående byStylists så har vi tagit in en till utvecklare som hjälper oss. Han fokuserar på att få filtreringen som vi vill ha den samt lite andra specialfunktioner. Vi har sedan tidigare hjälp av en kille som fixar feeden från alla webshopar och stiltesterna. Utöver det så är det min kollega Martina som är ansvarig för layout/design och självklart jag som står för innehållet. Tack vare att vi är med i Science Park inkubatorprogram så har vi också en affärsutvecklare som hjälper oss framåt.

Lite sidospår men information om Tjejkväll på Väster finns här: jonkopingcity.com/aktiviteter/tjejkvall-pa-vaster

Jag föreläste ju också förra året, det kommer jag inte göra igen eftersom de kör olika varje år. Här kan ni se föreläsningen om ni tidigare missat den!


1 kommentar:

  1. Älska din del, och jag vill ha något sätt kurs för att förbättra mig.

    Min kärlek länk

    www.missydress.se

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...