söndag 6 november 2016

Hitta kläder på nätet

Nya shoppingguiden som hjälper kvinnor att hitta kläder på nätet utifrån deras kroppsform, stiltyp och färgskala är lanserad. Vi lanserade en testversion i våras men nya sidan är snyggare och mycket bättre.

bystylists.se


Dels så finns det tester där man kan få reda på vilken stiltyp man är och vilken kroppsform man har. Sen finns det också ett filtreringsverktyg som hjälper att filtrera alla kläder så man får fram det man vill ha.

Detta är en idé som jag har haft i flera år och som nu äntligen har blivit verklighet! Syftet är att hjälpa kvinnor att hitta kläder som passar just dem, utifrån deras kropp och stil. Dels så är detta inte möjligt idag på de stora webshoparna och det är dessutom ett så enormt utbud att det gör det svårt att veta vad man ska börja leta för att hitta rätt kläder.

Just nu jobbar vi med Boozt och Ellos men kommer att ha Cellbes och Halens inom kort också. Sen kommer fler shoppar fyllas på efterhand och fler produkter läggs också in löpande. Vår målgrupp är kvinnor 40+, då de är oftast är de som är i störst behov av denna typ av hjälp men självklart är alla kvinnor välkomna till sidan.

Prova gärna att köra testerna! När testat har slutförts så skickas man vidare till den stiltyp eller kroppsform som man är. Där kan man också fylla i sin mailadress för att ta del av tips på kläder och accessoarer som passar ens kropp och stil via mail.

hitta kläder

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...