onsdag 23 november 2016

Inspiration för outfits

Jag bloggar ganska mycket på byStylists nu, minst två gånger i veckan men kommer säkert att bli mer. Jag lägger varje vecka upp inspiration för outfits som passar de olika stiltyperna. Som stylist har jag upplevt att det är många som tycker det är svårt att veta hur de kan kombinera kläder och få till en intressant outfit.

Jag fick även en förfrågan häromdagen om att skapa outfits för de olika kroppsformerna, så det kommer jag också att börja göra inom kort.

Idag har jag lagt upp en outfit för Klassisk sportig stil, en stiltyp som handlar mycket om kontraster: bystylists.se/outfits/outfit-klassisk-sportig/inspiration-klassisk-sportig

inspiration för outfits

Vill du ha inspiration för outfits så tycker jag att du ska följa den bloggen! Gilla gärna byStylists på Facebook också eller följ på Instagram. Jag och min kollega Martina lägger där upp en massa tips och inspiration kring styling med fokus på stiltyper och kroppsformer.

1 kommentar:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...