måndag 19 december 2016

Klä sig efter sin kroppsform

Tiden går galet fort! Är det någon som kan fatta att det är julafton snart? Förstår inte vart den här hösten har tagit veckan. Jag bloggar ganska mycket på byStylists.se nu. 3 gånger i veckan! Jag delar med mig av inspirationskollage för de olika stiltyperna samt olika typer av stylingtips. Sen har jag nu också börjat med kollage för de olika kroppsformerna, där man får hjälp att veta hur man kan klä sig efter sin kroppsform.

Jag kommer att köra vidare hårt med detta i vår också! Förhoppningsvis även komma igång med filmer om styling samt webinar. Följ gärna byStylists på Facebook för att hålla koll på allt där!

Jag ska försöka blogga lite oftare här också men det är lite väl mycket just nu. Både med byStylists och Business Bloggers.

Kolla gärna in Stylingbloggen hos byStylists!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...