lördag 28 januari 2017

Mjukisbyxor som trend

Igår ringde radion till mig och undrade om jag ville prata lite om det här med mjukisbyxor som trend. Helt ärligt så är jag inte så väldans mycket för det här med trender. Jag älskar styling och att hjälpa människor att hitta det som passar just dem allra bäst utifrån deras egna förutsättningar. Men sen tänkte jag att det ju ändå handlar lite om styling och dessutom är det alltid kul att vara med i radion.

Jag är själv inget större fan av den här trenden men det är ju egentligen som alla andra plagg. Det kan bli riktigt coolt och snyggt om man stylar på rätt sätt. Sen finns det också så otroligt många modeller. När man tänker på mjukisbyxan kanske man tänker på den här gråa collegemodellen som är väldigt sladdrig och oftast lite urtvättad men faktum är att det finns en hel del snygga modeller.

Här kan du lyssna på vad jag sa i radion: sverigesradio.se/sida/avsnitt/837030?programid=2267 (spola fram till ca 2.05)

Jag skapade ett litet kollage hur man skulle kunna tänka. En snygg välvårdad modell som är lite tajtare kan vara väldigt snyggt till en kavaj och ett par pumps. Riktigt läcker konstrast! Jag älskar verkligen kontraster, just för att det kan göra en outfit riktigt intressant.

Det viktigt här tror jag är att verkligen "klä upp" dessa byxor. När jag gjorde kollaget så fastnade jag först för en kavaj som var lite tuffare men det funkade inte alls kände jag. Det blev för tufft över hela looken, kavajen (eller vad man nu har till) behöver vara mer strikt. Samma sak med skorna! Ett par grövre kängor funkar sådär, pumps är däremot väldigt coolt till.

Inspiration för mjukisbyxor som trend

mjukisbyxor som trend

Om du skulle vilja köpa några av dessa plagg/accessoarer så finns de här:


Vad tycker ni om mjukisbyxor som trend? Kommentera gärna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...