onsdag 14 juni 2017

Uppdatering från mig

Jag har inte skrivit här på ett bra tag nu. Anledningen är att jag haft galet fullt upp. Business Bloggers har tagit riktigt bra fart. Vi har fått in många riktigt intressanta kunder, bland annat en väldigt intressant i modebranschen förra veckan som jag kan berätta mer om senare.

Jag och min kollega har nytt kontor som är väldigt fräscht, vi håller på att inreda nu och jag tror att det kommer att bli riktigt bra. Bilder utlovas inom kort! Jag har dessutom haft mängder av stylingkunder som hör av sig från hela Sverige och byStylists rullar på riktigt bra!

Några andra små goda nyheter är att Business Bloggers förmodligen ska byta namn, att jag jobbar som frilansande journalist inom bland annat inredning för en lokaltidning och att jag kommer att starta ett mer personligt Instagramkonto.

Jag lovar också att jag kommer att uppdatera den här bloggen lite oftare, kanske inte varje vecka tyvärr men betydligt oftare än det har varit på senare tid. Vill du läsa om styling så rekommenderar jag att följa bloggen på byStylists! Den uppdaterar jag 2-3 gånger i veckan.

Många kramar!
/Anna


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...