måndag 24 juli 2017

Shoppa online med mig!

Nu finns det möjlighet att shoppa online med mig! I byStylists har vi lagt till ett formulär som man kan fylla i och därefter få personlig hjälp att hitta kläder och accessoarer på nätet som passar en själv, utav mig som stylist.

Som ni vet så kan man ju även testa vilken kroppsform och stiltyp som man är. Något som underlättar när jag väljer ut kläder. I formuläret kan man också fylla i om det är något annat specifikt som man önskar hjälp med.

Detta gör att jag just nu inte kommer att ta emot några fysiska stylingtjänster, eftersom jag vill fokusera på onlinetjänster och byStylists. Självfallet är du/ni mer än välkomna att shoppa online med mig. Mer information hittas här: bystylists.se/boka-stylist-online

En annan nyhet är att vi har tagit in Zalando hos byStylists nu med, så nu finns det alltså kläder och accessoarer från Zalando, Boozt, Ellos och Cellbes där. Om man inte vill boka shopping med mig så kan man som tidigare shoppa på egen hand utifrån sin kroppsform och stiltyp.

Även layouten på sidan har gjorts om en del, berätta gärna vad du tycker! :-)

shoppa online

Som jag nämnt förut så bloggar jag även 2-3 gånger i veckan på bystylists.se. Där jag ger inspirationskollage anpassade för de olika kroppsformerna och stiltyperna samt en massa annat tips och trix gällande styling. Tanken är också att börja med filmer med olika tips nu inom kort, så se till att följa byStylists blogg, Facebook eller nyhetsbrev för att inte missa detta.

Det känns verkligen kul med byStylists! Kul att jag äntligen är igång med denna idé som jag haft i flera år! Det är också väldigt roligt att vi har gjort om lite, att man nu kan välja att shoppa på egen hand eller att shoppa online med mig.

Vi hörs! :-)
/Anna


1 kommentar:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...