torsdag 27 januari 2011

Uppbokad februari

Det sägs att februari är den mesta sega månaden på hela året. Julen är över för längesedan och det är långt kvar till våren. Tur att jag är ganska uppbokad framåt då! :)

Märkte i kalendern att jag bokat in Neiravisningar 9:e, 10:e, 12:e och 14:e februari. Lite tajt men de två senaste var helt kundens önskemål och superbra kundservice är bland mina främsta egenskaper ;).
Sen är det absolut inga problem, ska bara bli kul.
Har även 2 andra visningar för Neira i februari.


Sen blir det modeveckan i Köpenhamn, till Ishult(!) för att hälsa på min far (och hans tjej som också syr och har en stor ateljé, ska bli kul!), invigning av den tygaffär där jag går min sykurs, Göteborg (skulle även ha blivit Stockholm men blev inställt) och massa annat!
Bästa är att jag inte känner mig ett dugg stressad över detta, tycker bara att allt ska bli otroligt roligt.

1 kommentar:

  1. Låter som du har massor med roligt på G i februari.=)

    Vad fina smycken du gör förresten.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...