lördag 7 maj 2011

Datanördsdag

Idag har jag varit en riktig datanörd. Trots att det har varit klarblå himmel och uppåt 18-19 grader varmt, så har jag suttit inne framför datorn. Kan avslöja att ett av mina projekt är en webshop, kommer dock vara så mycket mer än bara en vanlig webshop.
Idag har jag fått lite IT-hjälp och vi har suttit och kollat på en demo till en plattform, som jag nog äntligen bestämt mig för. Har letat länge! Sen kollade jag på lite betalningslösningar, som verkar vara en stor djungel.
Men hade jag inte gillat utmaningar och hårt arbete, så hade jag inte heller velat bli egen företagare.

Kan rekommendera http://www.ehandel.se/ som är en bra sida och som har ett bra forum, där man kan få svar på mycket.

1 kommentar:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...