lördag 27 augusti 2016

Hjälp! Jag har inget att ha på mig

Kollar på "Hjälp! Jag har inget att ha på mig" på tv3play. Nytt stylingprogram med Carolina Gynning och Ellos chefsdesigner. Kul med sådana här program tycker jag och det gör också att folk blir mer sugna på att ta tag i sin stil.


Först kör de en lite garderobsrensning hemma hos personen och det är ju min specialitet. Det är så kul att komma hem till folk och se vad de har i garderoben! Framförallt att kunna hitta nya kombinationer som personen oftast inte tänkt tanken på själv. Sen efter det tar de sig till ett showroom som Ellos står för, där de provar nya kläder/outfits.

Det är ju det bästa så klart, att komplettera garderobsrensningen med shopping. Ännu bättre är ju att även börja med en färg och stilrådgivning först, då får man ett sådant bra resultat eftersom man får helheten och att man verkligen kan hjälpa kunden hela vägen.

Jag har som jag berättat om tidigare kört shopping på nätet åt vissa kunder, eftersom de inte velat gå i vanliga butiker och jag funderar om jag ska fokusera mer på det. Utbudet är ju såå mycket större!

Vad tror ni om en variant där man kör en enkel stilrådgivning + en enkel garderobsrensning (man går alltså igenom det viktigaste i stilen och man går igenom en del av plaggen i garderoben) och sen lägger jag någon timma på att klicka hem kläder från internet och sedan har jag en provning ihop med kunden? De flesta webshopar har ju fri retur så bara att skicka tillbaka det som man inte vill ha.

Jag tänker alltså som ett komplement till de som vill ha ut mer av mina tjänster men att det inte blir för kostsamt. Alternativet ovan skulle kanske ta ca 4 timmar, istället för 6-7 timmar som det normalt tar om man kör kompletta tjänster. Jag tror dessutom det skulle ge mer till kunden, eftersom vi skulle ha mer kläder att prova än vad vi skulle hitta i fysiska butiker.

Vad tror ni och har ni tittat på "Hjälp! Jag har inget att ha på mig"?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...